Målare i Östersund

Välkommen till Håsjö måleri AB!

Vill du ha professionell hjälp från professionella målare?

Expertkompetens inom målning

I östra Jämtland hittar du måleriföretag Håsjö Måleri AB. Vår passion är kort och gott färg, byggnadsvård och gamla tekniker. Vi kan erbjuda fasadmålning, restaurering av fönster, validering, men också mer avancerad målning med gamla tekniker. Vill du använda traditionella färger såsom till exempel kalkfärg eller linoljefärg hjälper vi dig mer en gärna. Vi har också stor kompetens inom dekorationsmålning. Bor du någonstans i Västernorrland eller Jämtland är du välkommen att anlita oss. Berätta om dina idéer så kommer vi fram till något bra tillsammans.

Ge fasaden nytt liv

Ser fasaden tråkigt och sliten ut? Då kan det vara dags att måla om den. Genom att måla om din bostad kan du öka dess livslängd eftersom färgen bevarar materialet och skyddar mot väder och vind. Ny färg ger dessutom ett trevligare intryck, både för dig själv och besökare. Kanske är det även dags att byta färg? Konsultera oss gärna så hjälper våra målare dig komma fram till vilken typ av färg och vilken kulör som skulle passa just ditt hus. Att måla om ett hus kräver kunskap och ett gott underarbete. När du anlitar oss vet du att jobbet blir gjort på rätt sätt efter konstens alla regler.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Håsjö måleri AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Målare i Östersund

Gamla traditioner

Håsjö Måleri AB är ett måleriföretag som vurmar för gamla tekniker. Vi gör gärna mera avancerade måleriarbeten som innefattar bland annat linoljefärg, kalkfärg och limfärg. De här färgerna kräver rätt teknik för att bli bra vilket gör att det är en god idé att anlita någon av våra fantastiska målare. Vi arbetar efter antikvariska regler framtagna för att bevara äldre byggnader på rätt sätt. När arbetet är slutfört kan du njuta av en hållbar färg som kommer att vara vacker i många år.

Våra tjänster

Fasadmålning - Håsjö måleri AB

Fasadmålning

Dekorationsmålning - Håsjö måleri AB

Dekorationsmålning

Restaurering av fönster - Håsjö måleri AB

Restaurering av fönster

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Dekormålning för privata och offentliga miljöer

Att måla dekorativt är en gammal, fin kunskap som vi valt att fördjupa oss i. I äldre byggnader förekommer ofta dekorationsmålning, det vill säga trä som är målat för att till exempel efterlikna marmor eller olika typer av ädelträ. Andra motiv kan vara blomsterslingor eller sirlig text. Vi hjälper både offentliga och privata kunder att restaurera och bevara redan befintliga måleriarbeten. Vi kan naturligtvis också hjälpa dig att skapa helt nya sådana.

En mångfacetterad målare

Vi är stolta över att ha målare med hög kompetens inom många olika tekniker. Enligt oss är måleri med gamla traditioner ett hantverk som måste bevaras. Många äldre hus är idag målade med fel sorts färg, med fel sorts teknik. Har du en byggnad som du vill låta återfå sin forna glans? Då är det oss du ska vända dig till. Kontakta våra målare redan idag för måleriarbeten!